Scheepsboeg in rood, wit en blauw

- Werkcode: 1 051 105

Frans Blok over Scheepsboeg in rood, wit en blauw

Dit is weer een van die kleurrijke kunstwerken die van tijd tot tijd afgemeerd liggen aan de Parkkade in Rotterdam. Een compositie van slordig aangebrachte rode, witte en blauwe verf die mooi samengaat met de krassen en roestplekken.

Het reliëf op deze scheepsboeg voegt aan dat kleurenpalet een extra dimensie toe. Horizontaal door het beeld, ongeveer op de gulden snede, loopt een lasnaad. Linksboven zien we de inkassing van een van de ankers van het schip. Onbedoeld speels lopen de strepen en de cijfers van het diepgangsmerk schuin omhoog. Het opvallende teken rechts, tenslotte, geeft aan dat dit schip een bulbsteven heeft, die voor de boeg uitsteekt en zorgt voor minder weerstand.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Scheepsboeg in rood, wit en blauw als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Scheepsboeg in rood, wit en blauw

Koop de foto Scheepsboeg in rood, wit en blauw van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 051 105
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden