Een Werk aan de Muur shop

Scheepswrakken

- Werkcode: 503 616

Erik Reijnders over Scheepswrakken

Vergankelijkheid de dingen het is elke keer weer een boeiend thema. in dit werk een aantal afgeschreven vissersscheepjes die door de natuur mogen worden afgebroken. door toepassing van diverse aanpassingen is er een fotografisch beeld ontstaan dat dicht bij een pentekening komt. de sprekende lucht boven de aftakelende scheepjes maken het beeld compleet.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Scheepswrakken als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Scheepswrakken

Koop dit digital art werk Scheepswrakken van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 503 616
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.