Schilderachtig Venetië

- Werkcode: 761 664

Arja Schrijver Fotografie over Schilderachtig Venetië

Wat een prachtige stad is Venetië toch. Al die oude gebouwen, het water, de gondels…het brengt allemaal een bijzondere sfeer met zich mee. Zeker als de zon langzaamaan gaat zakken.
Op het moment van de foto waren we vlakbij de halte van een boot die ons van het San Marcoplein naar een andere plek in Venetië zou brengen. Het was denk ik een uur voordat de zon echt onder zou gaan. De kleuren in de lucht werden al wat zachter en de zon zette de gebouwen in een schilderachtig licht. Ook de basiliek Santa Maria della Salute die op de foto te zien is, kreeg een zachte gloed over zich heen. Tezamen met het water en de gondels werd het een romantisch beeld.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schilderachtig Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderachtig Venetië

Koop de foto Schilderachtig Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 761 664
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden