Schilderachtig Venetië

van Arja Schrijver Fotografie

Schilderachtig Venetië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 761664
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Wat een prachtige stad is Venetië toch. Al die oude gebouwen, het water, de gondels…het brengt allemaal een bijzondere sfeer met zich mee. Zeker als de zon langzaamaan gaat zakken.
Op het moment van de foto waren we vlakbij de halte van een boot die ons van het San Marcoplein naar een andere plek in Venetië zou brengen. Het was denk ik een uur voordat de zon echt onder zou gaan. De kleuren in de lucht werden al wat zachter en de zon zette de gebouwen in een schilderachtig licht. Ook de basiliek Santa Maria della Salute die op de foto te zien is, kreeg een zachte gloed over zich heen. Tezamen met het water en de gondels werd het een romantisch beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken