Schilderachtige klaprozen

van Arja Schrijver Fotografie

Schilderachtige klaprozen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 224703
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto van een groepje prachtige klaprozen. Sommige klaprozen waren al uitgebloeid, maar gelukkig zaten er nog een paar mooie exemplaren tussen. En die lagen verscholen tussen de vele stengels van hun uitgebloeide soortgenoten.

Om deze foto te maken, heb ik in de berm gezeten langs een drukke weg in Rotterdam. Misschien niet de meest handige plek om foto's te maken, maar toch wel mooi om te zien dat op de foto geen spoor van een drukke stad te zien is. In tegendeel zelfs. Deze klaprozen hadden zo in een mooie weide kunnen staan.

Met die gedachte heb ik de foto uiteindelijk zodanig bewerkt dat het geheel ook een rustige uitstraling krijgt. Bijna een schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken