Schilderachtige klaprozen

- Werkcode: 224 703

Arja Schrijver Fotografie over Schilderachtige klaprozen

Foto van een groepje prachtige klaprozen. Sommige klaprozen waren al uitgebloeid, maar gelukkig zaten er nog een paar mooie exemplaren tussen. En die lagen verscholen tussen de vele stengels van hun uitgebloeide soortgenoten.

Om deze foto te maken, heb ik in de berm gezeten langs een drukke weg in Rotterdam. Misschien niet de meest handige plek om foto's te maken, maar toch wel mooi om te zien dat op de foto geen spoor van een drukke stad te zien is. In tegendeel zelfs. Deze klaprozen hadden zo in een mooie weide kunnen staan.

Met die gedachte heb ik de foto uiteindelijk zodanig bewerkt dat het geheel ook een rustige uitstraling krijgt. Bijna een schilderij.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schilderachtige klaprozen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderachtige klaprozen

Koop de foto Schilderachtige klaprozen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 224 703
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden