Een Werk aan de Muur shop

Schilderij van Buddha in Dambulla, Sri Lanka

- Werkcode: 919781

Rietje Bulthuis over Schilderij van Buddha in Dambulla, Sri Lanka

Schilderij van Buddha in Dambulla, Sri Lanka.
In een donkere rotstempel bevinden zich 153 Boeddhabeelden, werkelijk prachtig beschilderd. Er zijn 5 grotten met meer dan 2000 jaar oude muurschilderingen, fresco's van boeddha's en hindoegoden. Ook de plafonds zijn rijkelijk versierd, indrukwekkend. Het is dan ook een pelgrimsoord geworden. Na een half uurtje klimmen bereik je de grotten, die dicht naast elkaar liggen.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Schilderij van Buddha in Dambulla, Sri Lanka op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderij van Buddha in Dambulla, Sri Lanka

Koop dit digital art werk Schilderij van Buddha in Dambulla, Sri Lanka van Rietje Bulthuis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 919781
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.