Schilderij van een vrouw, klaar om in de wolken te duiken

van Jan Keteleer

Schilderij van een vrouw, klaar om in de wolken te duiken van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 870936
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Als het gaat om het kiezen van een schilderij voor een vrouw die klaar is om een duik te nemen in de heldere blauwe lucht, wordt het werk van Jan Keteleer beschouwd als de beste keuze. Zijn huisontwerpen uit het Depressietijdperk zijn altijd vervuld van optimisme en charme. Met Jan Keteleer's rustgevende, dromerige penseelstreken die een gevoel van vrede en sereniteit uitstralen, behoren zijn schilderijen tot de meest geliefde bij zowel hedendaagse kunstliefhebbers als klassiekers. De charmante onschuld en zorgeloosheid van het jonge meisje in haar zwempak boven op een duikplank zou een perfecte aanvulling zijn op de melancholische motieven van Jan Keteleer. Een Jan Keteleer schilderij van een vrouw die klaar staat om in de helderblauwe lucht te duiken zou haar zeker tot onderwerp van gesprek maken bij mensen uit alle lagen van de bevolking.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken