Een Werk aan de Muur shop

Schipper bij Linge Heukelum

- Werkcode: 731 373

JPWFoto over Schipper bij Linge Heukelum

Deze decembermiddag straalt de zon al vroeg over de Linge bij Heukelum. Een karakteristieke boot vaart in alle rust over het bijna vlakke water. Met het tegenlicht ontstaat er een mooie rimpeling op het water die het plaatje voor mijn ogen een serene uitstraling geeft. Een aantrekkelijk beeld om rust in een ruimte te creëren.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schipper bij Linge Heukelum op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schipper bij Linge Heukelum

Koop de foto Schipper bij Linge Heukelum van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 731 373
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.