Een Werk aan de Muur shop

Schitterende dennenappel

- Werkcode: 928 298

Seraina Vollmar over Schitterende dennenappel

Heb je ooit de dennenappel zien groeien aan zijn boom? Regelmatig vind men in de herfst deze gebruind en gedroogd terug op de grond. Maar groen is deze nog veel schoner! De druppels hars schitteren in het daglicht.
Seraina Vollmar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Seraina Vollmar

Door mijn kijk op de wereld, licht ik vanuit andere perspectieven (de kleine) dingen uit. Ik hoop daarmee dat jij je weer kan verwonderen over over de kleine dingen in onze wereld. Deze echtheid leg ik vast zonder creatieve filters. We zetten immers al zoveel naar onze eigen hand.

Sinds mijn 10e ben ik hiermee in de weer. Met 'kostbare' compact camera inclusief SUPERMACRO-functie, naar Bridge- en Spiegelreflexcamera, tot hedendagen de Fujifilm systeemcamera waar ik lang naar heb uitgekeken. Mijn favoriete 'allround' Canon-lens 35mm MACRO gaat nog altijd mee op pad.

Sinds een aantal jaar, wandel ik samen door het leven. Je zal zo af en toe ook een prachtig exemplaar van hem in de webshop kunnen verwachten ;). Hij heeft het!!

Alle werken van Seraina Vollmar


Waarom je kiest voor Schitterende dennenappel als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Schitterende dennenappel

Koop de foto Schitterende dennenappel van Seraina Vollmar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 928 298
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.