Schone Schijn in het Rood

- Werkcode: 818 716

Arjen Roos over Schone Schijn in het Rood

Een geënsceneerde scene tijdens een mistige en donkere avond waarbij de kijker wordt uitgenodigd het verhaal wat hier in deze scene afspeelt zelf te verzinnen.
Mijn geënsceneerde werken zijn beïnvloed door het werk van fotograaf Erwin Olaf.
Bekijk ook het werk 'In de rode draad verdwaald' uit dezelfde serie met werkcode: 791548
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schone Schijn in het Rood op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schone Schijn in het Rood

Koop de foto Schone Schijn in het Rood van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 818 716
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
153,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden