Een Werk aan de Muur shop

Schotse Hooglander dichtbij (zwart-wit)

- Werkcode: 996 478

Theo Felten over Schotse Hooglander dichtbij (zwart-wit)

Liggend tussen de heide en fijne grassprieten neemt dit stiertje het ervan. De afgelopen anderhalf uur was hij druk aan het grazen, het resultaat moet nu eerst verwerkt worden. De tere halmen van het gras voor hem contrasteren sterk met zijn ruige verschijning. Ik maakte de foto in natuurgebied De Gasterse Duinen in Drenthe. Dit is de zwart-wit variant, de originele foto in kleur vind je ook in mijn shop.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander dichtbij (zwart-wit) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Schotse Hooglander dichtbij (zwart-wit)

Koop de foto Schotse Hooglander dichtbij (zwart-wit) van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 996 478
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.