Een Werk aan de Muur shop

Schotse Hooglanderstier bewaakt de omgeving

- Werkcode: 985134

Theo Felten over Schotse Hooglanderstier bewaakt de omgeving

De foto van deze Hooglanderstier schoot ik op het Doldersummerveld in Drenthe. Hij bekeek mij eerst eens op zijn gemakje om vervolgens de omgeving, die hij zoetjes aan wel kent lijkt me, nog eens rustig in zich op te nemen. Er hangen nog een paar grassprietjes aan zijn bek, zo direct gaat hij dan ook weer bedaard verder met grazen. De vliegen lijken hem ook niet te deren. Zo woest als het dier er uit ziet, zo rustig gedraagt hij zich. Een kudde van deze dieren is dan ook best wel benaderbaar. Behalve als er kalveren bij lopen, houd dan gepaste afstand. Zowel moeder als vader kunnen dan wat onberekenbaar zijn. Hang deze jongen aan de muur en je kamer krijgt direct een robuuste, warme en rustige sfeer tegelijk. Hij doet het goed bij natuurlijke tinten en materialen zoals vachten en huiden. Ook in een industriële inrichting past deze sfeermaker prima.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Met een lichte voorkeur voor landschapsfotografie.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Schotse Hooglanderstier bewaakt de omgeving als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Schotse Hooglanderstier bewaakt de omgeving

Koop de foto Schotse Hooglanderstier bewaakt de omgeving van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985134
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.