Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 15 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Schotse hooglander in de duinen

- Werkcode: 170 181

Fotografie Egmond over Schotse hooglander in de duinen

Schotse hooglander in de duinen van Egmond aan zee. Een zeer indrukwekkend exemplaar, met de breedste horens die ik ooit heb gezien.

De Schotse hooglanders staan bekend om hun imposante horens. Dit geeft de hooglanders een gevaarlijk uiterlijk. Echter, hooglanders zijn zeer vriendelijke dieren. Ik kon dit mannetje dan ook rustig passeren.
In het NoordHollands duinreservaat zijn veel Schotse hooglanders (en andere grote grazers) uitgezet om het dichtgroeien van de duinen tegen te gaan. Je kan duidelijk zien dat dit heel effectief is. Beboste gebieden hebben een opener karakter gekregen.
Fotografie Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Kim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken van Fotografie Egmond


Waarom je kiest voor Schotse hooglander in de duinen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse hooglander in de duinen

Koop de foto Schotse hooglander in de duinen van Fotografie Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170 181

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-109,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.