Schouwburg Venlo De Maaspoort gezien vanaf de haven

- Werkcode: 744 919

Eus Driessen over Schouwburg Venlo De Maaspoort gezien vanaf de haven

De Maaspoort Theater & Events is een theater en congrescentrum gelegen tussen de Oude Markt en de Peperstraat in Venlo. Op 24 augustus 1984 werd De Maaspoort door koningin Beatrix geopend. De naam Maaspoort herinnert aan de vroegere stadspoort die in de directe omgeving van de huidige schouwburg lag.In 2013 is de voorgevel aangepast met een glazen voorgevel en is onderdeel geworden van de Maasboulevard en alle bestaande ruimten zijn gerenoveerd. De grote theaterzaal is uitgebreid met 36 stoelen waardoor de totale capaciteit uitkomt op 800 stoelen. Daarnaast is het theater uitgebreid met een nieuwe theaterzaal op de tweede verdieping met een flexibele capaciteit van 350 zitplaatsen op een inschuifbare tribune en balkon of 900 staanplaatsen. In het zelfde pand zit ook kledingwinkel Primark.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schouwburg Venlo De Maaspoort gezien vanaf de haven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schouwburg Venlo De Maaspoort gezien vanaf de haven

Koop de foto Schouwburg Venlo De Maaspoort gezien vanaf de haven van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744 919
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden