Een Werk aan de Muur shop

Schrödingers hond

- Werkcode: 450 623

Ruben van Gogh - smartphoneart over Schrödingers hond

Zo deze hond al bestaat, is hij dood én levend tegelijkertijd. En nu, na de verbouwing van Hoog Catharijne in Utrecht, bestaat deze hele setting niet eens meer. In alle opzichten een hedendaagse variant op de kat van Erwin Schrödinger in dit digitale schilderij.

Nu kan een chihuahua natuurlijk sowieso tegelijkertijd wel en niet als een hond beschouwd worden, nog los van dit surrealistische, digitale schilderij van Ruben van Gogh.

Voor alle liefhebbers van kwantumfysica met een knipoog en paradoxale situaties die gelijktijdig een wel en niet in zich dragen. Of gewoon als je van eigenzinnige kunst houdt.

Bij iedere verkoop breng ik een wijziging aan in het werk, zo vergroot ik de paradox en heb je altijd een eigen, unieke variant in huis.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Schrödingers hond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schrödingers hond

Koop dit digital art werk Schrödingers hond van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 450 623
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
196,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.