Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357400
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Schuilen voor de regen, Mekongdelta, Vietnam.
Deze Vietnamese vrouw schuilt onder haar vietcong, zoals deze typisch Vietnamese hoed heet. Ze probeert haar hoeden te verkopen aan voorbij varende toeristen.
De Mekongdelta ligt in het zuidwesten van Vietnam. Hier mondt de rivier Mekong uit in de Zuid-Chinese Zee. In het gebied liggen veel rijstvelden en langs de oevers van de rivier vind je kleine bedrijfjes, die vaak leuk zijn om te bezoeken.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken