Seduction

van Jesper Krijgsman

Seduction van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 669604
Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
298 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 150 cm — 2020

Kleurrijk, aromatisch, zeer intelligent en verleidelijk. Orchideeën zijn erin geslaagd om zowel dieren als mensen lange tijd te betoveren.

Behalve dat het een van de eerste planten was die bloemen ontwikkelde - wetenschappers suggereren dat orchideeën oud genoeg zijn om naast dinosauriërs te hebben bestaan - wordt het tegenwoordig beschouwd als een van de twee grootste families van bloeiende planten.

Met bizarre vormen en kleuren evolueert deze plant voortdurend om zijn omgeving na te bootsen, mee te communiceren en te verleiden door hun uiterlijk en chemicaliën. Deze organismen demonstreren als geen ander de intelligentie in planten.

Voor nu laat ik het me vasthouden en meespelen in hun spel van verleiding...

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

Netty
5 / 5

Heel enthousiast !
Precies zoals op de site, goede kwaliteit en prachtige kleuren. Was heel goed verpakt dus schadevrij ontvangen. Aanrader voor een volgende bestelling.


Klantfoto's: Seduction van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Seduction van Jesper Krijgsman, op aluminium