Seerose im Detail

Werkcode: 200 589 Kopieer de werkcode

Andreas Müller profielfoto Seerose im Detail

Dit werk wordt aangeboden door Andreas Müller

Ik ben geboren in 1967 in het mooie Garmisch-Partenkirchen. Het begon allemaal met 19 jaar, eenvoudige vakantiefoto's en de nieuwsgierigheid wat er achter de fototechniek schuilgaat. Zo heb ik een uitgebreide kennis van fotografie opgebouwd. Door de vele aanvragen voor huwelijksfotografie was ik niet meer zo groen achter de oren en zo groeide mijn hobby uit tot het 2de beroep aangevuld met de mede-oprichting van een fotoschool in Murnau. Zo bleef ik praktische kennis verzamelen door middel van diverse fotoreizen naar Venetië, Schotland en Ierland, landschapsfotografie portret en naaktworkshops, kortom, mijn passie voor fotografie stopt niet met groeien en daarom geef ik mijn uitgebreide kennis en ervaring graag door aan nieuwsgierige fotoliefhebbers door middel van fotoreizen en fotocursussen.

Meer weten over Andreas Müller?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

monique
Nederland
5 / 5

FANTASTISCHE KWALITEIT
fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Rob Bussink
Nederland
5 / 5

Super te service en perfecte levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Esther
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Eveline
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Frodo
Nederland
5 / 5

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Seerose im Detail van Andreas Müller op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden