Sepia Pentekening Beschuitsteeg Leiden Nederland Tekening Lijntekening

- Werkcode: 811 835

Hendrik-Jan Kornelis over Sepia Pentekening Beschuitsteeg Leiden Nederland Tekening Lijntekening

De Beschuitsteeg is een straat in het centrum van de Nederlandse stad Leiden Lijntekening. De Beschuitsteeg loopt vanaf de Nieuwstraat tot aan de Nieuwe Rijn en de Sint Sebastiaansbrug. De straat is ongeveer 90 meter lang. De steeg dankt zijn naam aan de beschuitmarkt die er in de zeventiende eeuw van het Steenschuur heen verhuisde. Daarvoor heette de steeg Hooglandse Kerktorensteeg, of kortweg Torensteeg, naar de toren van de Hooglandse Kerk waar de steeg op uitkomt.

Aan de Beschuitsteeg bevindt zich het Leiden American Pilgrim Museum. Het is gevestigd in het oudste nog bestaande woonhuis van Leiden: het pand dateert van 1366. De steeg telt vijf gemeentelijke monumenten. Pentekening, Sepia tekening.
Hendrik-Jan Kornelis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hendrik-Jan Kornelis

Als kind al was er al voorliefde voor beeldende kunst. Als technicus was ik altijd creatief bezig in producten, services en werkwijze. Op latere leeftijd meer tijd genomen voor mijn kunst (fotografie) passie.

Alle werken van Hendrik-Jan Kornelis


Waarom je kiest voor Sepia Pentekening Beschuitsteeg Leiden Nederland Tekening Lijntekening op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sepia Pentekening Beschuitsteeg Leiden Nederland Tekening Lijntekening

Koop dit digital art werk Sepia Pentekening Beschuitsteeg Leiden Nederland Tekening Lijntekening van Hendrik-Jan Kornelis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 811 835
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden