Sfeervol Schilderij Groningen - Martinitoren vanaf Oosterstraat

van Slimme Kunst.nl

Sfeervol Schilderij Groningen - Martinitoren vanaf Oosterstraat van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 497884
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Kunst met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Het aangezicht van de Martinitoren vanaf de Oosterstraat ziet u hier geschilderd in de stijl van Chaïm Soutine. Het werk van deze Joodse expressionist bestaat veelal uit droevige, vervormde beelden, geïnspireerd door Soutine's fascinatie met slachthuizen. De combinatie van deze lichtelijk lugubere stijl met de Martinitoren levert echter een omgekeerd effect op. De warme kleuren van de gebouwen onder de donkere tint van de avondlucht tonen een schouwspel dat de kijker uitnodigt voor een avondwandeling door de stad.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken