Sfeervol Schilderij Hoge der A Groningen

van Slimme Kunst.nl

Sfeervol Schilderij Hoge der A Groningen van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 497883
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Kunst met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Het iconische beeld van de Hoge der Aa in Groningen ziet u hier weergegeven in de kunststijl van Joodse kunstenaar Chaïm Soutine. Schilderijen van deze kunstenaar worden veelal gekenmerkt door droevige, vervormde beelden en angstaanjagende composities. De kleurencombinatie van bloedrood en donkerblauw in dit kunstwerk schetsen het beeld van een zwoele zomeravond aan de kade.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken