Sfeervol avondbeeld van de Bemuurde Weerd in de oude binnenstad van Utrecht

van Arthur Puls Photography

Sfeervol avondbeeld van de Bemuurde Weerd in de oude binnenstad van Utrecht van Arthur Puls Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 457145
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een foto met lange sluitertijd genomen tijdens het blauwe uurtje. De foto is genomen van de Weerdluis bij de Bemuurde Weerd in het oude Centrum van Utrecht. Links in het beeld is de domtoren in het klein zichtbaar. Door de lange sluitertijd is oa het bewegen van wolken, rondvaartboot en auto's zichtbaar. Ook zie je de stroming in het water.

Dit werk wordt aangeboden door Arthur Puls Photography

Arthur Puls Photography profielfotoOp pad gaan en foto’s klikken van wat ik tegenkom, is een van mijn passies. De uitdaging daarbij is om het meeste te halen uit het samenspel tussen weer, licht en landschap.

Enerzijds leg ik de grootsheid van het landschap vast op beeld. Anderzijds zoek ik ook altijd details die ik uitvergroot. Ik volg altijd het licht. Ik schiet in de omgeving van Utrecht; Amelisweerd, Krommerijnstreek, de Utrechtse Heuvelrug maar ook regelmatig elders in het (buiten-)land.

Boven aan mijn fotografie verlanglijstjes staan altijd ruige landschappen, zoals in de Alpen, Schotland, Scandinavië etc.

Alle werken