Sfeervolle tonderzwam op een boomstam

van Fotografiecor .nl

Sfeervolle tonderzwam op een boomstam van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 728965

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

De echte tonderzwam is de Methusalem onder de paddenstoelen. De vruchtlichamen van deze soort zijn namelijk meerjarig; ze kunnen wel 30 jaar oud en 60 cm groot worden. Op stammen van dode of verzwakte bomen zoals beuk en berk, zie je vaak de echte tonderzwam. De paddenstoel speelt een belangrijke rol in de kringloop van het bos. Wetenschappers hebben nu ontdekt dat de echte tonderzwam wemelt van het leven: maar liefst 600 soorten vliegen en kevers trekt deze houtzwam aan.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken