Een Werk aan de Muur shop

Siberische oehoe kuiken, 3 weken oud.

- Werkcode: 981 468

Tanja van Beuningen over Siberische oehoe kuiken, 3 weken oud.

Uilen, ik vind ze zo mooi. Ze zijn zo aandoenlijk, heerlijk om naar te kijken. En zeker een uilskuiken. Een klein donzig bolletje. En als je dan de mogelijkheid krijgt om er een op de foto te zetten, dan neem ik die kans graag.

In het voorjaar legt de oehoe twee tot vier eieren. Het vrouwtje broedt. Het mannetje voorziet het vrouwtje van voedsel. De oehoes jagen meestal in de schemering, maar als ze jongen hebben ook wel overdag.
Na ongeveer 34 dagen komen de grijswitte jongen uit. Na 28 a 30 dagen verlaten de jongen het nest. Ze kunnen dan lopen, springen en klimmen met behulp van vleugelslagen.
Tanja van Beuningen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja van Beuningen

Een 'beeld' zegt meer dan vele woorden! Hallo! Mijn naam is Tanja en ik ben een gepassioneerde hobby macrofotograaf. Ik hou ervan om te experimenteren met licht en objecten, zowel buiten als in mijn productstudio. Voornamelijk richt ik me op waterdruppels, veren, bloemen, maw het kleine groots tonen. Naast het maken van macrofotografie maak ik ook graag foto's van dieren en natuur.

Alle werken van Tanja van Beuningen


Waarom je kiest voor Siberische oehoe kuiken, 3 weken oud. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Siberische oehoe kuiken, 3 weken oud.

Koop de foto Siberische oehoe kuiken, 3 weken oud. van Tanja van Beuningen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.