Silence or Bullshit?

- Werkcode: 1 073 213

MDRN HOME over Silence or Bullshit?

Een iets andere interpretatie van het bekende gezegde "Spreken is zilver, zwijgen is goud". Een print met een knipoog en een serieuze ondertoon. In een wereld waar het lijkt alsof iedereen zijn mening wil verkondigen en opdringen, is het soms beter om te zwijgen.

Qua stijl is het kleurgebruik retro waardoor de print een vintage look krijgt.
MDRN HOME profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MDRN HOME

MDRN HOME biedt moderne, Scandinavische, minimalistische, abstracte en industriële premium posters, canvas prints en unieke, handgeschilderde kunstwerken aan. Ons doel is om voor elk budget een mooi stukje kunst te kunnen bieden. Doordat wij alles zelf ontwerpen en maken, kunnen we gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Alle werken van MDRN HOME


Meer weten over MDRN HOME?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Silence or Bullshit? als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Silence or Bullshit?

Koop dit digital art werk Silence or Bullshit? van MDRN HOME als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 213
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
78,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden