Een Werk aan de Muur shop

Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, bij volle maan

- Werkcode: 1 042 042

Maerten Prins over Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, bij volle maan

Een bewerking van een foto van de Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, bij volle maan. De kapel wordt snachts prachtig aangestraald en de volle maan wordt gedempt door bewolking. Hierdoor hangt er een mysterieuze sfeer.
Maerten Prins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Fotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken van Maerten Prins


Waarom je kiest voor Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, bij volle maan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, bij volle maan

Koop dit digital art werk Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, bij volle maan van Maerten Prins als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 042 042
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.