Een Werk aan de Muur shop

Skyline Den Haag

- Werkcode: 830 562

Rini Braber over Skyline Den Haag

De skyline van Den Haag. Links is te zien woontoren De Kroon. Rechts staan de JuBi-torens waarin het ministerie van Justitie en Veiligheid en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties gevestigd zijn. In het midden is nog het puntje te zien van de Resident, waarin het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is gevestigd.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor Skyline Den Haag als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Skyline Den Haag

Koop de foto Skyline Den Haag van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 830 562
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.