Een Werk aan de Muur shop

Skyline Little C in Rotterdam

- Werkcode: 922410

Jeroen Kleiberg over Skyline Little C in Rotterdam

Als het ontbrekende stukje in een puzzel voegt Little C de verschillende stadsdelen van Rotterdam aan elkaar. Op deze strategische locatie is een programma van wonen en werken in hoge dichtheid gerealiseerd. Kleine straten en pleinen, een voetgangersbrug en een nieuw aangelegd park langs het water zorgen voor extra samenhang en continuïteit. Ondanks de potentie (de nabijheid van het centrum, Erasmus MC en de Coolhaven) was dit deel van de stad voorheen onherbergzaam.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Skyline Little C in Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Skyline Little C in Rotterdam

Koop de foto Skyline Little C in Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 922410
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.