Skyline Rotterdam

van Arjen Roos

Skyline Rotterdam van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 243381
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Een zeer gedetailleerd werk met de skyline van Rotterdam gezien vanaf de Euromast richting de Kop van Zuid met de Rotterdam, Erasmusbrug, Hotel New York, Nieuwe Maas en in de voorgrond de Westerlaantoren.

Dit kleurrijke werk leent zich uitstekend om erg groot afgedrukt te worden door de vele fijne details en hoge resolutie en belooft een sieraad voor aan de muur voor de echte Rotterdam liefhebber.

Dit werk is oorspronkelijk gemaakt om aan de muur in een Rotterdams ziekenhuis waar ik werk te hangen omdat we feedback van patiënten kregen dat de kamers te steriel wit waren.

Dit werk hangt in een onderzoekskamer van het Franciscus lokatie Gasthuis in Rotterdam.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken