Skyline-icoon: Het New Orleans-gebouw in Rotterdam

- Werkcode: 814 150

Jeroen Kleiberg over Skyline-icoon: Het New Orleans-gebouw in Rotterdam

De foto toont de opvallende en moderne architectuur van het gebouw New Orleans op de Wilhelminapier in Rotterdam. Met zijn 158 meter is het het hoogste woongebouw van Nederland en is het duidelijk zichtbaar in de skyline van de stad. Het gebouw is ontworpen door de bekende Portugese architect Alvaro Siza, in opdracht van Vesteda, en het toont zijn unieke mix van modern en minimalistisch design. Het beeld benadrukt de strakke lijnen van het gebouw, de geometrische vormen en het gebruik van glas, die een opvallend contrast vormen met de omringende gebouwen. Het Lantaren Venster theater is in het gebouw gevestigd en voegt een cultureel en entertainment aspect toe aan het gebied. Het New Orleans gebouw is een prominent herkenningspunt op de Wilhelminapier, en het toont de inzet van de stad voor moderne en duurzame architectuur. Het ontwerp van het gebouw, door Alvaro Siza, is een voorbeeld van hoe architectuur zowel elegant als functioneel kan zijn en de stad een gevoel van stijl en verfijning geeft. De locatie van het gebouw, op de Wilhelminapier, maakt het een referentiepunt in de Rotterdamse skyline en een bestemming voor bezoekers en bewoners.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Skyline-icoon: Het New Orleans-gebouw in Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Skyline-icoon: Het New Orleans-gebouw in Rotterdam

Koop de foto Skyline-icoon: Het New Orleans-gebouw in Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 150
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden