Slice of Art - kleurrijk abstract schilderij

- Werkcode: 1 070 480

Qeimoy over Slice of Art - kleurrijk abstract schilderij

'Slice of Art' geeft een warme zonnige sfeer aan je ruimte. 
Goudgeel en rood worden geflankeerd door koele accenten. 
Dit abstracte beeld maakt een hoekje in huis een fijne plek om even weg te dromen. Of geeft in groter formaat je ruimte een warme gloed en levendig karakter.
Past goed in een moderne woonstijl, maar kan ook erg goed kleur brengen in een neutraal interieur. Dit werk combineert bijvoorbeeld heel fraai met de Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder!

De panoramische afmeting maakt dit werk erg geschikt voor het hangen boven een bank of bed. Het originele schilderij meet 30x60cm, maar hier op Werk aan de Muur kun je het ook lekker groot bestellen.

Meer originele schilderijen vind je op de website van Qeimoy!
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Slice of Art - kleurrijk abstract schilderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Slice of Art - kleurrijk abstract schilderij

Koop dit schilderij Slice of Art - kleurrijk abstract schilderij van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 070 480
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden