Een Werk aan de Muur shop

Sloveense boerderij

- Werkcode: 586 049

Prisca Visser over Sloveense boerderij

Zoals met alles in een ander land zijn zelfs de boerderijen mooier en knusser. Maar zeg nou zelf, deze houten woning is toch om bij weg te dromen? Deze bouwstijl is kenmerkend voor het noorden van Slovenië. Er zijn hier eindeloze dennenbossen en het hout wordt gebruikt om deze boerderijen van te maken. Ik kan me nog steeds verbazen over de enorme hoogte van de bomen daar. Zie je ze achter de boerderij staan?
Prisca Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Prisca Visser

Hey, leuk dat je hier bent, ik ben Prisca!

Je kunt mij vinden in een koffiezaakje, genietend van mijn latte met een croissantje. Of met camera en rugzak slenterend over straat in een drukke stad. Je komt mij eerder tegen in het bos op de Veluwe waar ons boshuisje staat dan in een luxe hotel. Ik hou van avontuur en reizen maar vind het ook heerlijk om met een goed boek en onze twee katjes op de bank te kruipen.

Alle werken van Prisca Visser


Waarom je kiest voor Sloveense boerderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sloveense boerderij

Koop de foto Sloveense boerderij van Prisca Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 586 049
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.