Sneeuwklokje tegen paars licht

van Arja Schrijver Fotografie

Sneeuwklokje tegen paars licht van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266546

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Dit sneeuwklokje met paarse voorjaarstinten staat in een mooi stukje bos. De achtergrond, met bomen en takken werd daardoor echter al snel onrustig. De kunst was dus om het bloemetje wat meer te isoleren op de foto. Ik heb de camera daarom vanaf de grond omhoog gericht gehouden. De drukke achtergrond verdween daardoor naar beneden en een rustige lucht verscheen achter het witte kelkje van het sneeuwklokje.
Ik heb wel een beetje gespeeld met de kleuren, de oorspronkelijke foto was donker en stemmig en dat vond ik niet zo passen. Dus de foto heeft van mij wat meer licht en kleur gekregen. De paarse tint sluit goed bij het voorjaarsgevoel dat sneeuwklokjes bij mij oproepen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken