Sneeuwklokje tegen paars licht

- Werkcode: 266 546

Arja Schrijver Fotografie over Sneeuwklokje tegen paars licht

Dit sneeuwklokje met paarse voorjaarstinten staat in een mooi stukje bos. De achtergrond, met bomen en takken werd daardoor echter al snel onrustig. De kunst was dus om het bloemetje wat meer te isoleren op de foto. Ik heb de camera daarom vanaf de grond omhoog gericht gehouden. De drukke achtergrond verdween daardoor naar beneden en een rustige lucht verscheen achter het witte kelkje van het sneeuwklokje.
Ik heb wel een beetje gespeeld met de kleuren, de oorspronkelijke foto was donker en stemmig en dat vond ik niet zo passen. Dus de foto heeft van mij wat meer licht en kleur gekregen. De paarse tint sluit goed bij het voorjaarsgevoel dat sneeuwklokjes bij mij oproepen.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Sneeuwklokje tegen paars licht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sneeuwklokje tegen paars licht

Koop de foto Sneeuwklokje tegen paars licht van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266 546
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden