Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen

- Werkcode: 152 072

Arja Schrijver Fotografie over Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen

Pure sneeuwklokjes die zich openen in de eerste warme lentedagen. Sneeuwklokjes vind ik altijd wel een mooi onderwerp om te fotograferen. Echt een symbool van de overgang van winter naar lente. Ze zijn wit als de sneeuw, maar tegelijkertijd ook echt een teken dat het voorjaar er weer aankomt.

Wat ik overigens niet wist, is dat sneeuwklokjes helemaal niet echt wit zijn. Ze zijn eigenlijk doorzichtig en we dénken alleen wit te zien. Tussen de bladcellen zitten namelijk luchtbelletjes en die zorgen ervoor dat het al het licht dat erop valt, weerkaatst wordt in alle richtingen. Bij een dergelijke weerkaatsing van al het licht op een voorwerp nemen wij als mensen de kleur wit waar.

Wit of niet, in mijn foto heb ik middels de warme en groene kleur een lentegevoel mee willen geven. Zo wordt het toch een kleurrijk beeld ondanks de ‘kleurloze’ sneeuwklokjes.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen

Koop de foto Sneeuwklokjes in de eerste lentedagen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152 072
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden