Een Werk aan de Muur shop

Sneeuwvlok je

- Werkcode: 1 014 974

Nina IoKa over Sneeuwvlok je

Voor dit werk heb ik een lichtfoto van de zon en de wolken gebruikt. Door de foto te spiegelen en er daarna een caleidoscoop van te maken, ontstond de "sneeuwvlok". Daarna heb ik er een effect aan toegevoegd waardoor het lijkt of er aan bepaalde punten van de afbeelding getrokken is.

Zo ontstond het 'bevroren" effect.

Letterlijk een stilleven dus.

Met een magische, koele sfeer. verfrissend en met een neergaande beweging alsof naast het bevroren beeld de sneeuwvlok ook aan het vallen is.

Het helpt je vertragen en even een moment van rust te pakken. Gewoon even je gedachten laten gaan en verstand op 0 te zetten.

Het is een beeld wat blijft boeien. Waardoor het leven geeft aan je ruimte en een fijne energie uitstraalt.

Past in elke kamer, maar is vooral geschikt in ruimtes waar je je kunt ontspannen.
Nina IoKa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nina IoKa

Ik ben een intuïtief kunstenaar en ik maak intuïtieve fotokunst, schilderijen en tekeningen.

Ik hou van de natuur, de elementen en alles wat daarbij hoort. Ik ben gefascineerd door het (zon)licht en daar maak ik foto's van wanneer ik voel dat er een speciale energie aanwezig is. Daarna bewerk ik de foto en maak er een kunstwerk van.

Alle werken hebben een specifieke sfeer en energetische uitstraling.

Daarnaast maak ik ook intuïtieve schilderijen. Alles gaat op gevoel en ik laat het stromen, zonder van tevoren te bedenken wat het moet worden. Vaak komen er dan allemaal onverwachte dingen tevoorschijn. Heel verrassend en daar gaat het voor mij om.

Ik heb er de uitleg bijgezet zoals ik het zag toen ik het betreffende kunstwerk maakte. De boodschappen zijn vaak van spirituele aard. Maar het kan natuurlijk zijn dat mijn werk heel anders op je overkomt. Dat vind ik ook het leukste, de vrijheid van interpretatie.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn werken als ik tijdens het maken had. Het foto bewerken en schilderen gaat altijd intens en ik hoop jullie mee te voeren in wat ik ervaarde tijdens het proces van creëren.

Veel kijkplezier!

Nina

Alle werken van Nina IoKa


Waarom je kiest voor Sneeuwvlok je op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sneeuwvlok je

Koop dit digital art werk Sneeuwvlok je van Nina IoKa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 014 974
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.