Sogn og Fjordane Norway

Werkcode: 252 648 Kopieer de werkcode

Eriks Photoshop by Erik Heuver profielfoto De prachtige bergroute in Noorwegen "Sogn og Fjordane" is een echte aanrader. In de winter is deze weg vaak niet toegankelijk.
In de zomer is er op deze 1000 meter hoge vlakte vaak nog sneeuw te zien.
Het weer is niet altijd gunstig om zulke mooie foto's te maken.

Dit werk wordt aangeboden door Eriks Photoshop by Erik Heuver

Erik heeft meer dan 25 jaar ervaring met fotografie opgedaan. Gaandeweg merkte hij dat zijn interesses en kwaliteiten in fotografie sterker werden in de richting van landschaps- en straatfoto's. Erik houdt van de natuur en geniet vooral van de prachtige uitzichten. Het behoud van de natuur is belangrijk voor Erik. Met zijn foto's laat hij iedereen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. "De natuur is mijn beste voorbeeld" was de uitspraak van zijn vader, die ook een fotograaf was.

Erik is in Enschede geboren en op 25-jarige leeftijd verhuisd naar België vanwege zijn werk. Na een paar jaar werd hij meer en meer geïnteresseerd in fotografie en hij vroeg zich af of hij deze passie van mijn vader kon erven. Vier jaar later begon ik een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) met docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck. Na deze studie begon hij zijn studie aan de Gentse Academie met leraar Lieven Herreman. Hij merkte dat hij zichzelf de hele tijd kwijt kon raken in fotografie en dat de passie, om een mooie foto te maken, hem in bezit nam.

Meer weten over Eriks Photoshop by Erik Heuver?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering en vlotte service
    Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Tim
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
    Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Corma
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
    Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Sivoservice Supplies & Advice
    Nederland
    5 / 5

    Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Billy en Unice
    Nederland
    5 / 5

    GEWELDIG.
    Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Henk
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend
    Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    yuri keizer
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit doek, het staat fantastisch op de muur

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Vincent
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
    Zeer klantgericht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Sogn og Fjordane Norway van Eriks Photoshop by Erik Heuver op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden