• Solid as a rock van Kneeke .com thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 330630

Solid as a rock

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Solid as a rock van Kneeke .com

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Rijdend door de Zwitserse Alpen valt mijn oog op een waterval rechts naast de weg. Gelukkig is er een mogelijkheid om te stoppen, hoewel de weg eigenlijk verboden is om in te rijden. Maar de prachtige stenen en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ik dat risico maar neem. De lieslaarzen die altijd in de auto liggen komen nu zeker goed van pas, hoewel het snel stromende water een uitdaging vormt. In de luwte van een paar rotsblokken zet ik mijn camera op statief en zoek lang naar een mooi patroon tussen de stenen en de waterstromen.

Over Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken