Solid as a rock

van Kneeke .com

Solid as a rock van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
208 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Rijdend door de Zwitserse Alpen valt mijn oog op een waterval rechts naast de weg. Gelukkig is er een mogelijkheid om te stoppen, hoewel de weg eigenlijk verboden is om in te rijden. Maar de prachtige stenen en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ik dat risico maar neem. De lieslaarzen die altijd in de auto liggen komen nu zeker goed van pas, hoewel het snel stromende water een uitdaging vormt. In de luwte van een paar rotsblokken zet ik mijn camera op statief en zoek lang naar een mooi patroon tussen de stenen en de waterstromen.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken