Solid as a rock

- Werkcode: 330 630

Kneeke .com over Solid as a rock

Rijdend door de Zwitserse Alpen valt mijn oog op een waterval rechts naast de weg. Gelukkig is er een mogelijkheid om te stoppen, hoewel de weg eigenlijk verboden is om in te rijden. Maar de prachtige stenen en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ik dat risico maar neem. De lieslaarzen die altijd in de auto liggen komen nu zeker goed van pas, hoewel het snel stromende water een uitdaging vormt. In de luwte van een paar rotsblokken zet ik mijn camera op statief en zoek lang naar een mooi patroon tussen de stenen en de waterstromen.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Solid as a rock op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Solid as a rock

Koop de foto Solid as a rock van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
252,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden