10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 22 uur geldig!

Werkcode: 319396

Something different with a sunset

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een keer wat anders met een zonsondergang. Door een glazen bol op het strand te leggen maak je eigenlijk twee werelden in één foto. De zonsondergang wordt weerspiegeld in de glazen bol, terwijl je de werkelijke zon nog in de achtergrond ziet. Zo krijg je twee werelden in één beeld gevangen.
Deze foto is gemaakt op Rømø, dat is het meest zuidelijke bewoonde Deens waddeneiland en ligt tussen de eilanden Sylt en Mandø. De oppervlakte van het eiland is 130 vierkante km. Er wonen minder dan 1000 mensen.
Een 9 km lange dam verbindt het eiland met het vasteland. In de plaats Havneby op het eiland kan ook een veerpont worden genomen, deze vaart echter niet naar de Deense kust maar naar het Duitse waddeneiland Sylt. Net als een aantal andere waddeneilanden heeft Rømø een steeds wisselende omvang gehad. Het eiland beschikt over een kleine badplaats, Lakolk.

Over Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Alle werken