Spectaculair zicht op Geirangerfjord, Noorwegen

- Werkcode: 1 073 650

Arja Schrijver Fotografie over Spectaculair zicht op Geirangerfjord, Noorwegen

Prachtig uitzicht op de Geirangerfjord in Noorwegen. Deze fjord, die indrukwekkend steile en hoge wanden kent, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De foto is genomen vanaf het Dalsnibba uitzichtpunt op 1500 meter hoogte. Het is tevens het hoogste uitzichtpunt op een fjord in Europa dat je over weg kunt bereiken. Vanuit Geiranger, het dorp in het dal aan het water, rijd je naar Dalsnibba via de Geirangervegen, een nationaal toeristische route (weg nummer 63). De weg slingert langzaam omhoog en onderweg is het echt genieten van de omringende bergen, rotsen en watervallen. Eenmaal boven bij het uitzichtpunt van Dalsnibba is het uitzicht op de diepe fjord en de hoge bergen buitengewoon indrukwekkend, zeker als er nog sneeuw op de toppen van de bergen ligt.

Op de dag dat de foto is genomen vertrokken wij vanaf de Daalen Gaard Camping. Dat zijn de huisjes die je nog in het midden onder op de foto in de groene weiden ziet voordat de bergen beginnen. We hebben daar een paar dagen gestaan en keken elke keer omhoog naar de besneeuwde toppen van Dalsnibba, nog niet wetend dat daar zo'n mooi uitzicht over het hele Geiranger-gebied te zien was. We hadden al wel de tip gekregen om Dalsnibba te bezoeken en we vonden het dan ook erg leuk om de camping vanaf dat uitzichtpunt te kunnen zien liggen.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Spectaculair zicht op Geirangerfjord, Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spectaculair zicht op Geirangerfjord, Noorwegen

Koop de foto Spectaculair zicht op Geirangerfjord, Noorwegen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 650
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden