Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona

van Rietje Bulthuis

Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173315
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona.
Dit is Upper canyon. Meer foto's in mijn album 'Antelope Canyon'.
Antelope Canyon bestaat uit twee kleine canyons, Lower Antelope Canyon en Upper Antelope Canyon. Het zijn slot canyons. Dit zijn smalle kloven die door water of modder zijn uitgesleten.
De Antelope Canyons liggen in een Navajoreservaat vlakbij Page in Arizona, vlak bij Lake Powell.
De meeste slot canyons zijn gevormd in droge gebieden, waar af en toe heftige overstromingen plaatsvinden. Tijdens dergelijk natuurgeweld stroomt het water met steen en ander puin door de zachtere rotslagen heen, waardoor de smalle kloven ontstaan. Het bijzondere van de Upper Canyon is dat het zonlicht van maart tot oktober in de canyon schijnt, wat een spectaculair schouwspel is, vooral rond de klok van 12 uur.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken