Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona

- Werkcode: 173 315

Rietje Bulthuis over Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona

Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona.
Dit is Upper canyon. Meer foto's in mijn album 'Antelope Canyon'.
Antelope Canyon bestaat uit twee kleine canyons, Lower Antelope Canyon en Upper Antelope Canyon. Het zijn slot canyons. Dit zijn smalle kloven die door water of modder zijn uitgesleten.
De Antelope Canyons liggen in een Navajoreservaat vlakbij Page in Arizona, vlak bij Lake Powell.
De meeste slot canyons zijn gevormd in droge gebieden, waar af en toe heftige overstromingen plaatsvinden. Tijdens dergelijk natuurgeweld stroomt het water met steen en ander puin door de zachtere rotslagen heen, waardoor de smalle kloven ontstaan. Het bijzondere van de Upper Canyon is dat het zonlicht van maart tot oktober in de canyon schijnt, wat een spectaculair schouwspel is, vooral rond de klok van 12 uur.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona

Koop de foto Spectaculaire lichtinval in Antelope Canyon, Arizona van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173 315
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden