Spectra

van Jesper Krijgsman

Spectra van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355948
Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
295 gratis verzending!

Omschrijving

Alle mensen, dieren, planten en materie bestaan uit atomen. Een straling van deeltjes die door de lucht stromen. Er zijn atomen die op een dag onderdeel van een plant kunnen zijn, de volgende dag een dier en vervolgens levenloze objecten zoals het water van een rivier . Dit fenomeen heet de biogeochemische cyclus en is de manier van de natuur om elk individu te verbinden. Een deel van jou is een deel van mij: iedereen heeft zijn plaats op het spectrum van het leven.
Mixed media van foto's, verf en aquarel samengevoegd in Photoshop.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (2 beoordelingen)

Willeke
5 / 5

Prachtige werken
Goede service mooie werken. Jesper Krijgsman Indonesische kunstschilder Dahlia Waiting for him to come


anoniem
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!


Klantfoto's: Spectra van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Spectra van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Spectra van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Spectra van Jesper Krijgsman, als behang
Klantfoto: Spectra van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Spectra van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Spectra van Jesper Krijgsman, op canvas