Spetterende regen op een paddenstoel

van Fotografiecor .nl

Spetterende regen op een paddenstoel van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515558

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

De herfst is het seizoen om paddenstoelen te fotograferen. Je vindt ze in alle soorten, maten en met bijzondere kleuren. De amethistzwam heeft een bijzondere paarse kleur en heb ik hier gebruikt als hoofdonderwerp vanwege het contrast met de kleurrijke herfstbladeren. Door creatief met water en studio flitsers te spelen heb ik deze spetterende rondspringende regendruppels kunnen toevoegen waardoor het geheel een fris en dynamisch resultaat krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken