Spiegelbeeld Laurenskerk Rotterdam

- Werkcode: 975 285

Frans Blok over Spiegelbeeld Laurenskerk Rotterdam

De toren van de Grote of Sint-Laurenskerk, het oudste icoon van Rotterdam, weerspiegelt op dit zonnige beeld in het water van de Delftsevaart.

De Laurenskerk is het enige overgebleven middeleeuwse gebouw in het centrum van Rotterdam. De toren dateert uit de vijftiende eeuw, al werd het bouwwerk in de eeuwen daarna nog een paar maal opgehoogd tot de huidige 65 meter.

Bij het bombardement op 14 mei 1940 werd ook de Laurenskerk zwaar beschadigd, maar gelukkig werd het monument na de oorlog gerestaureerd; een flinke klus die dan ook pas in 1968 klaar was.

Links van de toren zien we een gebouw van veel later datum, maar niettemin een stuk ouder dan de meeste gebouwen in het Rotterdamse centrum: de centrale van de stadsverwarming, in gebruik genomen in 1925.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Spiegelbeeld Laurenskerk Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Spiegelbeeld Laurenskerk Rotterdam

Koop de foto Spiegelbeeld Laurenskerk Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 285
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden