Spiegelbeeld Scheepmakershaven, Rotterdam

- Werkcode: 115 334

Frans Blok over Spiegelbeeld Scheepmakershaven, Rotterdam

De Scheepmakershaven in Rotterdam werd in het begin van de zeventiende eeuw gegraven als onderdeel van de Waterstad, de stadsuitbreiding tussen Schielands Hoge Zeedijk en de Nieuwe Maas. Tot 1940 was dit een levendig stadsdeel met pakhuizen, koopmanspanden en veel maritieme activiteit. Bij het bombardement op 14 mei 1940 werd vrijwel alle omliggende bebouwing verwoest. Na de oorlog verrees hier een nogal saaie kantorenwijk die de laatste jaren een metamorfose heeft ondergaan door de bouw van een aantal woontorens. Drie van die torens zijn hier te zien, weerspiegeld in het water van de Scheepmakershaven.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Spiegelbeeld Scheepmakershaven, Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Spiegelbeeld Scheepmakershaven, Rotterdam

Koop de foto Spiegelbeeld Scheepmakershaven, Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 115 334
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden