Een Werk aan de Muur shop

Spiegeling in de Oude Gracht van Utrecht 5

- Werkcode: 117 766

Marijke van Eijkeren over Spiegeling in de Oude Gracht van Utrecht 5

Spiegeling van monumentaal pand in de Oude Gracht in Utrecht met herfstblaadjes die drijven op het water. Deze foto maakt deel uit van een serie van zes foto's. De foto's zijn in de vroege ochtendgemaakt vanaf de werf langs de gracht en hebben alleen het water in beeld. Op alle foto?s drijven kleurige herfstblaadjes. De kade en de statige panden langs de gracht spiegelen in het water. Op bijna alle foto?s is een stukje blauwe lucht te zien. De blaadjes scherp afgebeeld drijvend op de stroom en de spiegeling vervormd door de lichte beweging van het water hebben een vervreemdend effect en geven een hele speciale sfeer aan het beeld. De foto stemt tot nadenken en roept emoties op. Je kunt er lang naar kijken.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor Spiegeling in de Oude Gracht van Utrecht 5 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spiegeling in de Oude Gracht van Utrecht 5

Koop de foto Spiegeling in de Oude Gracht van Utrecht 5 van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 117 766
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.