Spiegeling van Venetië in het water

- Werkcode: 691 306

Arja Schrijver Fotografie over Spiegeling van Venetië in het water

Uitzicht op de wijken Dorsoduro en San Marco in Venetië, gezien vanaf het eiland Giudecca in het zuiden. Op de kade van dat eiland lag een plas water die heel mooi de gebouwen aan de overkant reflecteerde. Door de camera nagenoeg op de grond te plaatsen, kon ik de spiegeling vastleggen.

De foto toont een mooi stukje geschiedenis van Venetië, met de historische gebouwen die erop te zien zijn. Van links naar rechts zijn dat de Basiliek van Santa Maria della Salute, een barokke kerk met grote koepel die gebouwd werd tussen 1631 en1687. Dit is echt een icoon in Venetië.
Iets naar rechts zie je de Campanile, de toren op het San Marco-plein en net zo goed een duidelijk herkenningspunt. Met de bouw van de bakstenen toren werd begonnen in de negende eeuw. De toren diende oorspronkelijk als vuurtoren en telt 98,5 meter.
Helemaal rechts op de foto is het Dogepaleis te zien. Deze is gebouwd tussen 1309 en 1424 en dit was de verblijfplaats van de doge, het staatshoofd van een aantal Italiaanse republieken.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Spiegeling van Venetië in het water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spiegeling van Venetië in het water

Koop de foto Spiegeling van Venetië in het water van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691 306
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden