Een Werk aan de Muur shop

Spiegelpaleis (met kraai en menigte)

- Werkcode: 919309

Ruben van Gogh - smartphoneart over Spiegelpaleis (met kraai en menigte)

Begonnen met een foto van een nieuwbouwflat die bewerkt en gespiegeld in dubbele belichting tot een Escher-achtig spiegelpaleis leidde.
Dit paleis vervolgens van contouren van ' bewoners' voorzien: de kraai en de menigte. Met de dame met paraplu en de kraai erbij ontstond zo een scène in dit digitale kunstwerk dat eerder aan grafiek doet denken dan een foto.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Spiegelpaleis (met kraai en menigte) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Spiegelpaleis (met kraai en menigte)

Koop dit digital art werk Spiegelpaleis (met kraai en menigte) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 919309
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.