Een Werk aan de Muur shop

Spijker in kleur

- Werkcode: 916199

Erik Reijnders over Spijker in kleur

Deze Spijker in kleuren heeft een vrolijke en tegelijk stoere uitstraling. Dit stukje Hollandsglorie vrolijkt elke studentenkamer op. Ook zal deze kleurrijke afbeelding niet misstaan in een modern interieur alwaar een blikvanger een groote muur moet breken. De kleurrijke afbeelding komt het best tot haar recht wanneer deze op Acryl wordt geprint.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Spijker in kleur als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Spijker in kleur

Koop dit digital art werk Spijker in kleur van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 916199
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.