Een Werk aan de Muur shop

Spin op zijn web in diafragmaring.

- Werkcode: 193 501

Astrid Brouwers over Spin op zijn web in diafragmaring.

Spin op zijn web in diafragmaring. Deze foto is gemaakt op het Gastels Laag. Enkel de silhouet van de spin is zichtbaar op de foto in een mooie diafragmaring. De foto is 's ochtends gemaakt, waardoor er nog dauwdruppels te zien zijn op het spinnenweb.
Astrid Brouwers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Brouwers

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn werk! Mijn naam is Astrid Brouwers en ik heb een enorme passie voor de natuur. Ik geniet enorm van alles wat er groeit, bloeit en vooral krioelt. Met mijn foto’s wil ik graag anderen laten zien hoe mooi de natuur is en ook inspireren om zelf op pad te gaan. Daarom geef ik ook cursussen Natuurfotografie.
Dagelijks plaats ik een foto op Instagram ter inspiratie. Deze webshop wordt regelmatig aangevuld., maar mocht u op Insta een foto hebben gezien die u hier niet terug kunt vinden, kunt u mij altijd mailen. Deze zal ik dan alsnog toevoegen. Meer informatie vindt u op mijn website: https://www.acc-fotografie.nl

Alle werken van Astrid Brouwers


Waarom je kiest voor Spin op zijn web in diafragmaring. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spin op zijn web in diafragmaring.

Koop de foto Spin op zijn web in diafragmaring. van Astrid Brouwers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 501
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.