Spiral Staircase

- Werkcode: 1 022 006

Photo Wall Decoration over Spiral Staircase

De spiral stairs, een geliefd object om te fotograferen voor fotografen. Ik ben daar geen uitzondering op. Deze trap deed mijn hart sneller kloppen. Een fantastisch stukje architectuur in een modern jasje. De pasteltinten maken het helemaal af. Uiteraard had ik mijn 12mm ultrawide angle lens mee om een zo compleet mogelijk beeld te pakken. Ik zeg : missie geslaagd!
Photo Wall Decoration profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Wall Decoration

Photo Wall Decoration Shop, een prachtige verzameling van hoge kwaliteit wanddecoraties voor aan de muur thuis of voor op kantoor. Hier vindt u unieke beelden van onder andere New York, San Francisco, Chicago en Los Angeles maar ook natuurlijk van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en niet te vergeten Haarlem. Naast de stadsgezichten staan er ook prachtige afbeeldingen van landschappen en architectuur in mijn shop. Dit allemaal door mijzelf gemaakt en met veel passie en toewijding bewerkt.

Voor meer mogelijkheden, suggesties en ander vragen, kunt u terecht via de contact pagina van Werk aan de Muur contact of stuur een mailtje naar info@photowalldecoration.com

Meer werk van mij kunt u vinden op o.a. https://www.flickr.com/photos/from-reinier waar ik de meeste foto's die ik maak online zet en op mijn websites https://photoartwalldecoration.com/ en https://photowalldecoration.shop/

Met vriendelijke groet,

Reinier Snijders, Photo Wall Decoration

Alle werken van Photo Wall Decoration


Meer weten over Photo Wall Decoration?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Spiral Staircase op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spiral Staircase

Koop de foto Spiral Staircase van Photo Wall Decoration op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 006
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden